Лиценз и условия:

Материалите от този сайт са предоставени от нашите потребители и съгласно идеологията на сайта публикуваме материалите под лиценз Creative Commons, освен ако не е упоменато или  договорено друго. Това разрешава на всеки да разпространява свободно материали от този сайт само с някакви символични условия, описани в лиценза, като най-важното от тях е посочване на източника.

Ако сте си харесали материал от нашият сайт можете да се чувствате свободни да го публикувате където пожелаете, като поставите линк към PochivkaBG.net под него. Това не важи за споделяне в социалните мрежи (фейсбук, свежо и т.н.) там линка се добавя автоматично и няма нужда вие да го правите.


Публикувани туристически материали:

Материалите се предоставят доброволно от техните автори, остават собственост на сайта и могат да се разпространяват свободно според лиценза Creative Commons. Материалите подлежат на всякакви корекции при заявка от автора или дори премахване при посочване на основателна причина. Можете да разчитате на коректно отношение и лоялност, ние също разчитаме на вас за да направим заедно красотата на България малко по-популярна.

 

Публикуване на туристически обекти:

Офертите за ресторанти, хотели, хижи, тур агенции и други бизнес обяви от бранша са подготвени и предоставени за публикуване от техните собственици или екип. Ако бъдат наложителни промени в информацията за обекта то ние ще се опитаме да реагираме възможно най-бързо от подаване на заявката.


Други:

PochivkaBG не носи отговорност за истиноста на материалите в сайта. Ние сме приятели с всички Вас и разчитаме на Вашата коректност. PochivkaBG прави своите малки проверки за достоверността на подадената информация, доколкото е възможно това.

Ако имате някакви съмнения или въпроси свържете се с екипа на ПочивкаБГ и споделете какво ви притеснява или предложете нещо, което ще направи сайта още по-полезен.