Бизнес Хотел Пловдив е един от най-новите и луксозни 3-звездни хотели в града. Намира се в Централната градска част, в близост до Главната търговска улица, Градската градина, Стария град, културните и исторически забележителности на Пловдив. Хотелът е разположен на важен транспортен възел, в района на бившата Сточна гара, само на 780 м. от Централния площад, в близост до митница Пловдив, Международния панаир, Централната ЖП гара, автогара “Юг” и на 11 км от летище Пловдив. На своите гости хотелът предлага 16 двойни стаи, 2 тройни, 2 апартаментa и 1 студио. Бизнес Хотел Пловдив е елитен хотел, предлагащ невероятен комфорт, перфектно обслужване и отлични условия за посрещане на бизнес клиенти.

Всяка стая и апартамент в хотела представлява едновременно и офис, който предоставя всички съвременни комуникационни възможности:

– прав цифров телефон с оптичен кабел, осигуряващ мигновенна и качественна връзка с всяка точка на света; по желание на клиента се предоставят за ползване в стаята факс, принтер, скенер и копир;

– високоскоростен кабелен интернет, организиран с DHCP сървър; кабелният интернет по стаите и безжичният в лобито и конферентната зала са безплатни за гостите на хотела.

Независимо дали пътувате по бизнес или за удоволствие Бизнес Хотел Пловдив е идеалното място, където да отседнете в Града на тепетата.

Местоположение:
Пловдив, Център

Адрес:

бул. ” Найчо Цанов ” 11

Телефон:
032/ 270 370

 

 

 

Бизнес Хотел Пловдив е един от най-новите и луксозни 3-звездни хотели в града. Намира се в Централната градска част, в близост до Главната търговска улица, Градската градина, Стария град, културните и исторически забележителности на Пловдив.

Подобни публикации:
Тракарт резиденс - Пловдив
Разходка до язовир Въча
Една разходка до… Пловдив
Античен театър (Пловдив)
Хотел-ресторант "Дионисий" гр. Нови пазар
Узана