Първият конкурс в сайта ни е за пътепис, интересен материал или просто няколко реда и снимки за привлекателно място. Разгледайте менюто от колонката в дясно и споделете вашите впечатления или някаква интересна информация с всички останали.

За да се включите в конкурса можете да използвате формичката за изпращане на материали или да ни пишете директно на мейла.  Победителят ще бъде излъчен през месец август, като ще бъде определен от авторите на сайта. Излъчването на победителя ще съвпадне и с официалното откриване на сайта. Следващите конкурси ще бъдат значително по-прозрачни, с явно гласуване и всичко, както си му е реда.

Освен награда за на-добър материал (като критериите горе-долу са: най-полезен, обширен, най-описателен, най-добро общо впечатление. ) ще бъде връчена и награда за цялостен принос (пръв приятел на сайта – помогнал с много и интересна информация и материали).

Наградата не е апартамент в София за жалост, но е изпълнена със символика и е от сърце. Ще издам малко – то е комплект, луксозен и като характер кореспондира с начина чрез, който ще го спечелите.

Успех на всички участници ;-)

Администратор

 Подобни публикации:
ПочивкаБГ.нет - ВИП места и реклама при нас.
ПочивкаБГ.нет - Нова категория – Видео разходки.
ПочивкаБГ.нет - Остават броени дни до финала на конкурса!
ПочивкаБГ.нет - Още малко за проекта.
ПочивкаБГ.нет - Новини, спорт, времето, валути…
Една разходка до… Бояна