fbpx
хотел Силвер, Варна, почивка, море

Местоположение на Хотел „Силвер“, к.к. Чайка, Зл.пясъци, Варна:
Хотел “Силвер” се намира в к.к. “Чайка”, град Варна. Комплексът отстои на 700 метра от курортен комплекс “Златни пясъци” – плажна ивица “Ривиера” и на 300 м. от плаж “Кабакум” – част от плажна ивица “Журналист”, с минерален извор с гореща вода.

Хотелът е разположен в красив парк от 4,500 кв.м. с богата растителност, тихо и спокойно място, подходящо за отдих, почивка и релаксация.

Настаняване в Хотел „Силвер“ – к.к. Чайка, Варна:
Хотелът разполага с 3 единични, 59 двойни стаи, 6 апартамента и 18 студия за настаняване. Трите единични стаи са разположени по една на всеки етаж, те предлагат тишина, спокойствие, уют и чудесен изглед към морето. Двойните стаи предлагат ново, модерно обзавеждане в стилни тонове. Всички двойни стаи разполагат с две легла и допълнителни разтегателни фотьойли. Апартаментите и студията предлагат на гостите всички удобства за приятен отдих и почивка. Всяка от баните в апартаментите е снабдена с хидромасажен панел.

Всички стаи отговарят на най-новите съвременни изисквания с изцяло ново обзавеждане, като във всяка стая има телевизор, мини-бар, телефон с директна международна връзка, санитарни възли с душ кабина. Към всички стаи има балкони, като 70% от стаите са с изглед към морето и 30% към парка.

Хранене в Хотел „Силвер“:
Хотелът разполага с уютен ресторант със 72 места за хранене и 72 места на открита лятна тераса към него. Кухненският блок е обзаведен с ново модерно оборудване. За храната на гостите се грижат специалисти – готвачи. Изборът е богат, включващ българска и интернационална кухня.

Лоби бар:

В ресторанта е обособен лоби бар който предлага богат избор на напитки и специалитети.

Градина :
В красивата градина на хотела е изграден бар – басейн, предлагащ топли и студени освежителни напитки.
Атракция за чуждестранните туристи е красиво направеното барбекю, на което се приготвя традиционна балканска скара. Майстор-готвач приготвя атрактивни блюда и специалитети или комбинация от тях пред погледите и по желание на клиента.
На разположение на гостите на хотела е открит басейн с отделена детска част. За безопасния отдих на туристите се грижи професионален спасител.
На територията на комплекса е изграден и супермаркет.

Допълнителни услуги:
– индивидуални сейфове на рецепция;
– масаж, фризьор;
– козметик;
– химическо чистене и пране;
– мини-бар;
– сателитна телевизия;
– продажба на вестници, списания и картички;
– 24-часово обслужване от лекар.

Транспорт:
Хотел “Силвер” предлага на своите гости два пъти дневно безплатен транспорт до плаж Кабакум, както и транспорт по желание на туристите(например: до центъра на „Златни пясъци“ или до гр. Варна).

Екстри
– Открит Плувен басейн
– Фитнес зала
– Градина
– Чадъри
– Фризьор
– Козметик
– Собствен транспорт
– Безплатен паркинг
– Ресторант
– Трезор/Сейф
– Баня/Тоалетна
– Телефон
– Балкон/Тераса
– Сателитна телевизия
– Минибар
– Стая за непушачи
– Телефон в стаята
– Ютия
– Маса за гладене

Местоположение:
Варна, Зл.пясъци, к.к.“Чайка“

Телефон:
052 355 160, факс: 052 355 332

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Verified by ExactMetrics
Verified by MonsterInsights