Вила Рай-с.Средногорово се намира на 12км от Казанлък в Долината на тракийските царе в непосредствена близост до мистичната Врата на Богинята. Разположена е над селото до уханна акациева горичка , заобиколена от прекрасни гледки навсякъде наоколо. Тук е мястото , където ще намерите уют и спокойствие и ще прекарате незабравими дни сред дивна природа, красота и хармония.

Ние предлагаме:
*Вила “Рай” (3-5 места)-Единична стая и стая с двойно легло с общ кухненски бокс и санитарен възел, просторен хол и веранда свързана с трапезарията.
*Вила “Акация” (9 места)-Стая с две двойни легла с кухненски бокс, една двойна и една тройна стая. Разполага с една баня и две тоалетни.
*Бунгало “Под стария дъб” (2 места)-Стая с двойно легло и самостоятелен санитарен възел.
* Сауна, басейн, барбекю Обзавеждането съчетава битовият, традициционният стил и модерните за нашето съвремие условия.

Домакинът е любител на природата, спорта, туризма и природосъобразния начин на живот. Може да ви предложи походи, разходки, пикници пеша или с велосипеди в красивата околност.

Местността предлага чудесни условия за пешеходен туризъм в Средна гора и Стара планина. В близост до вилата има микроязовир с възможност за плаж. Най-големият и най-атрактивен аквапарк, с минерална вода -Овощник се намира на броени километри. В непосредствена близост е гр. Казанлък с многобройните си културни обекти, сред които забележителните стари и новооткрити Тракийски гробници и светилища на одрисите.

А ако Ви привлича аромата на розите, Вие сте на точното място – Розовите масиви следват пътя до селото. Насладете се на една пълноценна почивка във Вила”Рай”.

Продан Проданов

Местоположение: Казанлък

Адрес: с. Средногорово

Телефон: 0888 679 049 или 0896 754 264

 

 


Подобни публикации:
Villa Gamma - Павел Баня
"Рози" - Самостоятелни стаи - Бели Искър
Разходка до Голяма Косматка, Казанлък и храм-паметник Шипка.
Крепост Лютица