Нов двустаен  апартамент на хотелски принцип, с оригинални дизайнерски решения, умело съчетание на лукс и удобство . Играта на цветовете, вдъхновени от природата с перлени отблясъци, съвременните материали, както и ергономичните мебели са като вик към ентусиазма, за да предизвикат въображението от една страна, а от друга предразполагат към пълна ефирност и релакс. Престоят в него може да бъде краткосрочен или за няколко седмици. Той е алтернативна възможност на луксозна хотелска стая и  предлага повече пространство, дискретност и удобство на добри цени.

Този малък и симпатичен апартамент е разположен на четвърти етаж в тухлена сграда в тих район на София , на комуникативно място, в близост до Интер Експо Център, летище, Окръжна болница, УНСС , Бизнес парка. Той се състои от спалня  , дневна стая с  кухненски бокс- кухня – Rapid,  уреди AEG, баня и тераса с прекрасна панорама към Витоша. Възможно е да се ползва от 1-2 (3) души.

Апартаментът предлага:
Апартаментът е оборудван с всичко необходимо за вашия приятен престой и почивка  – от напълно оборудвана куня- AEG, до безплатен интернет.Спално бельо и кърпи за баня Чинии, чаши, прибори Хладилник,  Кафе мащина, Ел. кана, ТостерПералня, сущилняЮтия и дъска за гладене Кабелна телевизия, Интернет

Цена за нощувка (за целия апартамент): 45 Евро
Отстъпки се правят при заявяване за по-дълъг период. Подмяната на бельото и почистване на апартамента веднъж седмично са включени в цената.

Други услуги:
– Трансфер от и до летище София- 15 евро, при резервация над 3 дни безплатен трансфер
– Съдействие при регистрация на чужд гражданин в районното полицейско управление (според изискванията на МВР- паспортна служба). 
– рента кар
– кетъринг
– химическо чистене
– резервации в ресторанти
– екскурзии по предварително избран маршрут

Градски транспорт:
Разстояние до най-близката спирка на обществен транспорт – 0.2км. Автобусни линии No.313, 213, 413, 88; тролейбус  No. 5. , метростанция

Наблизо: супермаркет, кафе,  студио за красота, аптека, магазини, ресторант, метро

Телефон:
+359 886 442 838         
+359 895 414 863  –  Светослава Денкова 

Местоположение: София
Адрес: София,Младост1Подобни публикации:
Хотелски апартамент Бизнес парк - София /Mладост/
Хотелски Апартамент Green - София
ХОСТЕЛ "Е-СПОРТ"
easyHotel Sofia – LOW COST – нискотарифен
Moto Guesthouse - София
100те национални туристически обекта - Седемте рилски езера