Kъща за гости „Дебрина” – гр. Априлци, кв. Видима е самостоятелна къща, подходяща за почивка на семейства и приятелски компании! Априлци предлага на своите гости възможности за риболов, алпинизъм, езда, колоездене, плуване, тенис, ски, безброй туристически маршрути и богата ловна база,очарователни места за пикници и плаж по речните брегове. Априлци е известен с пленяваща гледка към Стара планина, кристален въздух и обилна зеленина.

В Къща за гости „Дебрина” ще откриете уюта, комфорта и спокойствието, необходими за една истинска почивка. Тя предлага на своите гости:
– две големи тераси с невероятна панорамна гледка към Стара планина /вх. Ботев
– старопланинския първенец и вх. Марагидик/.
– Напълно оборудван кухненски бокс, включващ: готварска печка с керамичен плот, микровълнова фурна, хладилник, пералня, съдомиална машина, кафе-машина и др.
– Трапезария и хол
– Камина
– Барбекю
– Локално парно
– Три бани

Капацитета на Къща за гости”Дебрина” е 6-8 места, разположени в:
– спалня със собствена тераса,която има изглед към гората и вх. Ботев
– спалня със самостоятелен санитарен възел
– двойна стая
– разтегателен диван в хола В близост до къщата има хранителен магазин, река.  На 50 метра от нея се намира изходният пункт за различни маршрути – сафари с джип.
Квартал Видима е и изходен пункт на много пешеходни и екомаршрути, които предоставя слънчевата котловина в сърцето на Стара планина – Априлци.
Някой от тях са:
гр.Априлци /кв. Видима/ – „Видимско пръскало”- 4 часа. „Видимското пръскало” е вторият по-големина водопад в България, с който ще имате честа да се запознаете!
гр. Априлци /кв. Видима/ – местността Мазането – хижа Плевен – връх Ботев – хижа Рай
хижа Плевен – пещерата „Водните дупки”- хижа Плевен.

През зимния сезон в района на хижа Плевен се предоставят чудесни условия за каране на ски, посредством две ски-писти. В Априлци също има малка ски писта – кв. Острец. В град Априлци има конна база, която също бихте могли да посетите.

Местоположение: гр. Априлци

Адрес: кв. Видима , ул.“Ботев Връх“12а

Телефон: 0887578824

 


Подобни публикации:
Вила "Ваня" - с. Патрешко
Вила "Ваня 2" - с. Патрешко
Вила в Троянския балкан - вила „Мария”
Етнографски комплекс Дълбок дол
Къща за гости "Калина" - с. Бели Осъм
100те национални туристически обекта - Царевец