Къща за гости Дрийм се намира в една от най-хубавите части на град Велинград – в непосредствена близост до Спа хотел Двореца, Спа хотел Рич и почивна база Орфей. Заобиколена е от борова гора и красив боров парк, на няколко минути пеша от центъра на града. Намира се на тиха и спокойна улица, далеч от шума и глъчката на града.

Къщата е издигната на висок склон и е с изключителен изглед към града и планината. Почти всички стаи са с изложение изток – юг, което допринася за една слънчева почивка. Къщата е изградена в края на 2008 год., обзаведена е с удобен и нов интериор. Всички стаи са с тераси на които гостите могат да се насладят на боровото ухание на чистия планински въздух, да пият кафе или просто да се отпуснат през летните месеци с четиво в ръка.

Къща Дрийм разполага с два открити басейни, детски и за възрастни, които се ползват единствено и само от настанените в къщата и в които всички гости биха могли да се разхладят през горещите летни месеци, а децата да се позабавляват на воля.

В двора на къщата, можете да се възползвате от изграденото барбекю на дървени въглища с удобен кът за хранене, както и напълно оборудвана лятна кухня, за тези които обичат домашно приготвената храна

Предлагаме също така и безплатен паркинг за вашите автомобили, за да можете да не се безпокоите за нищо.

Помисли ли сме и за тези, които желаят да бъдат винаги във връзка с колеги в офиса или с приятели, като сме осигурили от всички стаи, безплатен кабелен достъп до интернет.

Местоположение: гр. Велинград

Адрес: ул. „Маяковски“ 9

Телефон: 0896 611 665


Подобни публикации:
Парк хотел и Спа Макси Велинград
Семеен хотел "Ив"
Семеен хотел "Ив" - Велинград
Семеен хотел SV - Цигов Чарк
Премиер Лъкшъри Маунтин Ризорт
100те национални туристически обекта - Археологически музей, Несебър