Вила „Ваня“, разполага с леглова база от 17 места.

Вилата се намира в малко китно селце Патрешко. Разположено над с. Орешак, където се намира и Троянски манастир.

с. Патрешко – място на пълно спокойствие, запазило красотата на старото село, непокътнато от новото време.

Тук ще се насладите на красива природа и чист въздух. Вилата е разположена на спокойно и тихо място, далеко от градската шумотевица. Различна е от другите подобни вили с това, че е на наистина спокойно местенце. Вила Ваня има хубава лятна градина, външно барбекю и лятна кухня. Приятно е да седнеш с приятели сред природата, чистия въздух и приятна обстановка – да се носи миризмата на домашно приготвена храна и печено на скара месо.

Вила Ваня е запазила духа на старата къща, в съчетание с модерното.

Идеално място за децата ви – затворено, с широки площадки за игра.

А гледката на Троянският балкан е невероятно красива. От там се виждат красиви кътчета от местността и Стара планина. Чудно място за пикник, разходка из гората и възможността да опитате пресни горски плодове. А домашно приготвената храна… пръстите да си оближеш.

За да разберете колко е красиво – елате и си починете (в истинският смисъл на думата). *В близост до вила „Ваня“ няма други къщи и вили, с които да се съобразявате при вдигане на висок шум.

*При предварителна заявка можем да ви предложим печено агне на пещ, което да донесем в желано от вас време.

*По пътя към селото, малко преди вилата, има басейн с шезлонги, градина и заведение, където гостите ни могат да разнообразят своята почивка през топлите месеци.

гр. Троян е малко градче намиращо се на 10 км от с. Орешак. Град с много добре развит туризъм и с голяма посещаемост на много чуждестранни туристи и туристи от цяла българия.

Един от най-атрактивните празници в района е Празникът на Сливата и Троянската сливовата ракия, който се провежда ежегодно в края на месец септември, с многобройни посетители-дегустатори и участници в конкурса за най-добра ракия. Тук се намират и обекти намиращи се в Народен парк-Централен Балкан – известен със своята уникална растителност и животински свят.

Националната изложба на народните художествени занаяти в с.Орешак е единствената в страната, където може да се видят предмети от керамика, дърво, метал, тъкани, везба, накити. Непосредствено след с. Орешак е така известния Троянски манастир „Успение Богородично“. Троянският манастир е безспорно най-голямата историческа и културна забележителност на този край.

Разположен е на 12 км. от Троян на брега на р.Черни Осъм. Той е един от най-големите и прочути български манастири. Основан е края на 16 век. Забележителен е със своята архитектура, дърворезби и невероятните стенописи. Манастирът е прочут и с чудотворната си икона Св.Богородица Троеручица.

На километър от Троянски манастир се намира с.Черни Осъм – известно най-вече със своя Природонаучен музей.

Място, изпълнено с много приятни емоции. Чиста природа, съчетана с красиви забележителности.

Във Вила Ваня и в село Патрешко, никой няма да скучае, нито минутка от своя престой. Дойдете ли веднъж, уверявам Ви ще се връщате отново и отново.

Местоположение: Троян

Адрес: Патрешко

Телефон: 0888529957

 

Вижте още:
Забележителностите в регион Троян.


Подобни публикации:
Вила "Ваня 2" - с. Патрешко
Апартамент за почивка в гр.Несебър до плажа
Вила в Троянския балкан - вила „Мария”
Къща за гости "Дебрина"- гр. Априлци
Етнографски комплекс Дълбок дол
хотел Елица