fbpx

Къща за гости и механа Мацурев Хан е място, където традиционното банско гостоприемство, автентичната битова атмосфера и съвременните удобства се срещат, за да предложат незабравимо изживяване на всеки гост на Банско. Къща за гости и механа Мацурев Хан се намира в центъра на историческия град и е предпочитано място за настаняване на всеки ценител на автентичната банска кухня, зимните спортове, прекрасната природа и история на Банско.

Къща за гости и механа Мацурев Хан предлага настаняване в 4 двойни стаи с по едно двойно легло, 7 двойни стаи с по две единични легла, 2 студиа и 1 апартамент. Те са разпределени в двете къщи за гости, които съставляват хотелската част на комплекса. Едната къща е построена през 2006 г., докато другата представлява напълно реставрирана старинна къща с традиционна банска архитектура. Всички стаи, студиа и апартаменти са обзаведени съвременно и разполагат с всички необходими удобства за приятен престой.

Механа Мацурев Хан е една от първите механи на Банско. Тя предлага невероятно разнообразие от бански специалитети и ястия от традиционната българска кухня. Гостите на механата могат да избират измежду над 30 вида салати, 200 вида гозби и 70 вида български вина. Стопаните на Къща за гости и механа Мацурев Хан могат да изпълнят и специални кулинарни поръчки, а за закуска гостите ще могат да опитат домашно приготвени сладка от горски плодове, кисело мляко, баници, мекички, палачинки.

 

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Verified by ExactMetrics
Verified by MonsterInsights