За хотела: Хотел „Слънчев цвят“ в курортен комплекс Цигов чарк е отворен целогодишно и е подходящ за гости от всякаква възраст, които търсят спокойствие и уют по време на своята почивка. Той е съвременен семеен хотел предлагащ еко и исторически туризъм, организиране на различни форми на туристически услуги през цялата година, а също така и воден туризъм. Хотелът е подходящ за провеждане на фирмени партита и семейни тържества.

Местоположение: Хотела се намира в местността „Цигов чарк“, на няколко метра от брега на язовир „Батак“. Към него има изграден паркинг безлатен за всички гости.

Настаняване: Хотел „Слънчев Цвят“ предлага леглова база от 28 места, разпределени в 4 двойни и 4 тройни стаи, както и 4 спални. Всяка от стаите има собствен санитарен възел, тераса и кабелна телевизия.

Храна: Интериорът нa ресторант „Слънчев цвят” е внимателно подбран и аранжиран, за да осигури една приятна атмосфера за обяд или вечеря, за вашия празник или бизнес среща. Менюто е богато и разнообразно, изцяло подчинено на българската народна традиция. Предлагат се вкусни салати приготвени с майсторство и професионализъм и десерти характерни за българската национална кухня. За туристически групи се предлагат специални оферти.

 

 

 

Вижте още:
Забележителностите в регион Родопи.


Подобни публикации:
Хотел Аида - Цигов Чарк, яз. Батак
Достъпен лукс в оранжево - easyHotel Sofia
Конна база "Табора"
До хижа Пършевица, през живописните екопътеки и красоти на Врачанския Балкан
За празника на картофа в село Чифлик и националното изложение на занаятите в Орешака