fbpx

Реклама и условия на сайта PochivkaBG.net

почивка, туризъм, реклама, ПР, България

PochivkaBG.net е вашето място за Реклама?

Ето какво ви предлагаме в PochivkaBG.net :

  1. Публикуване на информация за вашия хотел, къща за гости, туристическа агенция, ресторант, исторически обект и всичко, свързано с добрата почивка и туризъм– съдържа описание, контакти, снимки и всичко необходимо за връзка с вас. Цялата информация се предоставя в готов вид. Освен на български текстът може да бъде и на други езици. Всичко ще бъде публикувано на ФБ-страница ни https://www.facebook.com/PochivkaBG.net/
  2. Разказ от първо лице – включва лични впечатления и много информация за вашия бизнес, обслужването, възможностите за комбиране с близки интересни исторически и географски забележителности. Текстът ще бъде уникален за вашия обект. Неограничен брой снимки и видеоматериал. Публикуване на ФБ-страница https://www.facebook.com/PochivkaBG.net/. Тук можем да ви предложим и интервю със собственика на бизнеса, в което да бъдат акцентирани важните за вашата дейност приоритети, в по-диалогична форма.
  3. Поставяне на банер под публикациите на всяка страница
     
  4. Всекидневно или регулярно обновяване на информацията. Публикуване на актуални оферти.

  5. Организиране на ПР-кампании и индивидуално ПР-обслужване.
  6. Можем да бъдем вашият „Таен клиент“ – и да ви кажем как да подобрите капацитета на вашите служители и да направите бизнеса си още по-успешен и привлекателен. 
  1. Съвместни събития, свързани с туризъм и възможности за популяризиране на различни дейности и инициативи. Организиране на събития.
  2. Изработване на рекламни видеоклипове, с различна продължителност, за популяризиране на вашата дейност.

Рекламни пакети:

VIP пакет -годишен абонамент

1. Информационна публикация в сайта www.pochivkabg.net 

Съдържание: Обща информация за обекта, снимки- до 10 броя, услуги, точни координати, активен линк към сайта за резервации или ФБ-страница, ревюта на клиенти.

Важно: информацията може да се актуализира по всяко време и ще бъде публикувана всеки месец във Фб-групата и страницата, до края на договора.

2.Публикуване на актуални оферти и промоции в сайта и премахване след срока им. 

3. До 4 публикации седмично на оферти във Фб-групата и Фб-страницата

4. Бонус: Публикация в рубриката “Представяме ви” в сайта www.dnevnomenu.com

Сребърен пакет 

1. Информационна публикация в сайта www.pochivkabg.net 

Съдържание: Обща информация за обекта, снимки-до 5 броя, услуги, точни координати, активен линк към сайта за резервации или ФБ-страница, ревюта на клиенти.

Важно: информацията може да се актуализира еднократно. Публикацията ще бъде публикувана еднократно във Фб-групата и страницата.

2. До 2 публикации седмично на оферти във Фб-групата и Фб-страницата

Месечен абонамент

1. Информационна публикация в сайта www.pochivkabg.net 

Съдържание: Обща информация за обекта, снимки-до 5 броя, услуги, точни координати, активен линк към сайта за резервации или ФБ-страница, ревюта на клиенти.

Важно: информацията може да се актуализира еднократно. Публикацията ще бъде публикувана еднократно във Фб-групата и страницата.

2. До 2 публикации седмично на оферти във Фб-групата и Фб-страницата

Еднократни оферти с промоции (за конкретен срок, до 10 дни)

1. Публикация в сайта 

2. Публикуване във Фб – страницата и Фб-групата

За туристически агенции – по договаряне

Банери

За всички пакети:

Възможност за превод на текста на английски, немски и испански език

Договорите се сключват с фирма Блуумър ЕООД, собственик на сайта www.pochivkabg.net

Плащането се извършва по банков път, преди публикацията.

 

* За представянето ви на страниците на PochivkaBG.net можем да изготвим индивидуален рекламен и презантационен вариант. Доверете ни се!

 

Екипът на PochivkaBG.net остава на ваше разположение!
Ако можем да правим нещо добре, то със сигурност едно от тях е да  представим вашия бизнес най-запомнящо се!   
С нас можете да се свъжете на имейл: information@pochivkabg.net или през формата – Т У К
 

Условия в PochivkaBG.net

 

Лиценз и условия:
Материалите от този сайт са предоставени от нашите потребители и съгласно идеологията на сайта публикуваме материалите под лиценз Creative Commons, освен ако не е упоменато или  договорено друго. Това разрешава на всеки да разпространява свободно материали от този сайт, само с някакви символични условия, описани в лиценза, като най-важното от тях е посочване на източника.
Ако сте си харесали материал от нашият сайт можете да се чувствате свободни да го публикувате където пожелаете, като поставите линк към PochivkaBG.net под него. Това не важи за споделяне в социалните мрежи (фейсбук, свежо и т.н.) там линка се добавя автоматично и няма нужда вие да го правите.
 
Публикувани туристически материали:
Материалите се предоставят доброволно от техните автори, остават собственост на сайта и могат да се разпространяват свободно според лиценза Creative Commons. Материалите подлежат на всякакви корекции при заявка от автора или дори премахване при посочване на основателна причина. Можете да разчитате на коректно отношение и лоялност, ние също разчитаме на вас за да направим заедно красотата на България малко по-популярна.
Публикуване на туристически обекти:
Офертите за ресторанти, хотели, хижи, тур агенции и други бизнес обяви от бранша са подготвени и предоставени за публикуване от техните собственици или екип. Ако бъдат наложителни промени в информацията за обекта то ние ще се опитаме да реагираме възможно най-бързо от подаване на заявката.
 
Други:
PochivkaBG.net не носи отговорност за истиноста на материалите в сайта. Ние сме приятели с всички Вас и разчитаме на Вашата коректност. PochivkaBG.net прави своите малки проверки за достоверността на подадената информация, доколкото е възможно това.
Ако имате някакви съмнения или въпроси свържете се с екипа на ПочивкаБГ и споделете какво ви притеснява или предложете нещо, което ще направи сайта още по-полезен.
 

Текстовете в PochivkaBG.net са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права и цитирането с активен линк е задължително!

Verified by ExactMetrics
Verified by MonsterInsights