fbpx
Термо СПА хотел Римска баня - Баня

Термо СПА – хотел „Римска баня” – Баня

Термо СПА – хотел „Римска баня” е разположен в китното селце Баня, което се намира на 4 километра от гр. Банско и гр. Разлог, и на 150 километра от гр. София. Разположено е в центъра на Разложката котловина, която е оградена от трите планини – Пирин, Рила и Родопите. Мястото е уникално с това, че притежава повече от 75 топли минерални извори, които заедно с прекрасния въздух допринасят за една неповторима почивка в планината, която няма да забравите. Климата е извънредно благоприятен и позволява целогодишна курортна дейност: зимният сезон е с продължителност 160 дни, а лятото е прохладно и подходящо за много планински и екстремни спортове. Поради близостта си с отличните ски писти на един от най-модерно оборудваните ски курорти в Източна Европа – гр. Банско, термо спа хотел „Римска баня” е прекрасно място за почивка през зимата. През лятото спа хотелът е изходно място за екскурзии и преходи из красивите природни забележителности на планините Пирин, Рила и Родопите.
Термо SPA – хотел “Римска баня” предлага отлични условия за рехабилитация и отмора, за спорт и развлечения, за почивка, ваканция, конференции, семинари, бизнес срещи и тийм билдинг.
Минералната вода в хотела е от извор, който е бил използван още от древните римляни. Тя е с температура 58 ◦ С и с доказани качества за балнеолечение и профилактика на хронично-възпалителни заболявания на опорно-двигателния апарат, както и за стари травми – счупвания, изкълчвания, натъртвания, ревматизъм, хронични гинекологични заболявания, възпалителни заболявания на нервната система, камъни в бъбреците, заболявания на черния дроб, стомаха, урологични и кожни болести- акне, псориазис, възпаление на дихателните пътища, както и хронични отравяния с тежки метали (радиоактивен стронций, церий и др.). Флуорът, който се съдържа в минералната вода, свързва радиоактивните метали и намалява тяхното вредно действие върху човешкия организъм.

За нас
Термо СПА хотел “Римска баня” предлага на своите гости модерна и уютна хотелска база и разнообразие от услуги за приятно и забавно прекарване на свободното време. Хотелът работи целогодишно и е идеален както за семейна почивка или СПА ваканция, така и за фирмено събитие или парти. СПА хотел “Римска баня” отговаря напълно на изискванията за 4 звезди, със своето перфектно обслужване и приятна атмосфера.
СПА хотел “Римска баня” разполага с 30 луксозно обзаведени апартаменти с една и две спални, 5 единични стаи, 65 двойни стаи и 6 еднофамилни къщи. Всички те са с климатик, сателитна телевизия, телефон с външна линия, електронен сейф, мини бар с богат асортимент от алкохолни и безалкохолни напитки, ядки и десерти. Баните са оборудвани с вана, душ, сешоар и богата хотелска козметика. В целия хотел топлата вода е минерална. През зимния сезон за гостите на СПА хотела са осигурени ски-гардероб и безплатно транспортиране до начална станция на лифта в гр.Банско. На разположение на гостите на СПА хотел “Римска баня” са ресторант – лятна градина, лоби бар, фреш бар, конферентни зали, компютърна зала, фитнес зала, детска площадка.
СПА центърът е оборудван с апаратура за водолечение, спа капсула, вана на Клеопатра, открити и закрити минерални басейни, джакузи, открит детски басейн, сауна, римска и турска баня /хамам/, парна баня, солариум, масажни кабинети, фризьорски салон, маникюр, педикюр и много други козметични и СПА процедури.
Безплатно за гостите на СПА хотела са предоставени паркинг, всички минерални басейни, фитнес, сауна, парна баня и безжичен интернет в ресторанта и лоби бара.

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Verified by ExactMetrics
Verified by MonsterInsights