fbpx
хотел Премиер - Банско

„Премиер Лъкшъри Маунтин Ризорт” е разположен в Банско, само на 700 м от ски лифт Гондола с великолепна гледка към планинските гори и ски пистите. Хотелът разполага с 125 стилно обзаведени стаи и апартаменти. Луксозната „Премиер Колекция” е представена в десет от стаите, които се отличават с изключителен интериор и италианско обзавеждане.
В Ресторант „Амброзия” може да се насладите на голямото разнообразие на вкусове от гръцката и средиземноморска кухня.
„Нектар Бар” е идеалното място, където може да опитате богатата селекция както на напитки и коктейли, традиционни за региона, така и на класически такива.
Ресторант „Дионисос” е мястото, където се сервира Американска закуска, както и се организират вечери на бюфет. Залата на ресторанта е подходяща за различни мероприятия и Гала вечери, като броя на гостите може да достигне до 180 човека.
В СПА центъра „Афродита” ще откриете Асана СПА от Елени Петрулаки, гарантираща Ви пълно възстановяване чрез перфектния баланс на процедури, масажи, различни програми за лице и тяло, аромотерапия.
Нашата цел е да Ви предложим изключително добро настаняване и перфектно обслужване. Политиката и мисията ни е да накараме всеки гост да се чувства специален и уникален.
Хотелът разполага с 80 безплатни паркоместа, разположени в подземния и открит паркинг.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Verified by ExactMetrics
Verified by MonsterInsights