fbpx

Обичам почивните дни, особено когато се падат по четири. А пък и много обичам да хода на някакви места, всякакви красиви, отдалечени самотни места, древни и тайнствени. Не обичам лудницата на съвременната гмеж от туристи ала Слънчев бряг, не разбирам удоволствието на аll inclusive.

Т.к. времето тези дни беше едно такова нестабилно, успяхме да се поразходим само из един много красив парк на Благоевград – Ловен дом. Там бяха избягали мечоците от зоопарка преди месец. За моя радост в Ловният дом не се ловува. Това са алеи за разходка сред потънали в зеленина пътечки и покрай малак рекичка позната на всички като Вадата, която някой беше почистил и течеше бисртичко по пътя си. В края на пътеката се намира зоопаркът на Благоевград, в който освен мечоците има лъв, два леопарда, малко маймуни и зайци, коне, и разни птици.

За съжаление улучихме ден на строежи, укрепваха клетките на мечките, а хищните котки бяха прибрани. Все пак много хубаво ни стана, когато открихме, че някой влага средства в облагородяването на това прекрасно кътче, и скоро очакваме да стане още по красиво.

Ловен дом


Аз и Сашето

А тук хапваме сладолед

Обитателите на зоопарка(частта,която беше отворена)Тук сме пред клетката на маймуните, но маймунчето е отвън :)

Друга възможност, да почетеш сред природата

Тръгва ме си, кой както може
По стъпалата или перилата


А тук фотографът изморен пие кафе

One Krisi On The Web

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Verified by ExactMetrics
Verified by MonsterInsights