fbpx
easyHotel.com, pochivkabg.com

Казват, че времето е пари. easyHotel.com, pochivkabg.com

Многократно доказвана във времето аксиома. Особено днес, когато преминаваме или прелитаме огромни разстояния, по работа, по бизнес или по лични причини. За да бъдем конкурентноспособни, да сме на точното място, в точното време. Обикновено времето и парите са в обратна зависимост – по-краткото време винаги струва повече (не е все едно дали ще стигнем с влак или самолет, нали?)

easyHotel.com, pochivkabg.com
снимка: Майк Динсел

И, така. Вие имате малък бизнес в Лондон или Бургас, и се налага да бъдете в София за 2-3 дни.
Но идва проблемът с нощувките? Предпочитате удобно и централно място, с интернет и баня, но не искате да харчите излишни пари.

Досега сте отсядали в хотели от среден клас, но толкова често през деня сте навън, че едва успявате да ползвате закуската, камо ли услугите на релакс центъра или химическото чистене. Престоят ви е толкова кратък, че стаята ви не се нуждае от почистване, а кърпите сте ползвали един-два пъти. Дори дрехите ви нямат време да се изцапат, утре сутринта летите и е безпредметно да ги изпращате в пералнята на хотела.

И какво излиза? В цената, която плащате влизат десетки услуги, но това би било изгодно, ако сте на почивка или за по-дълго. Но когато ползвате единствено леглото и банята някакси сметката не се получава.

Със сигурност сте пробвали и варианта с хостелите?

Там получавате само (не)удобно легло и топъл душ, но пък в жертва давате уединението си.

Трудно се върши делова работа, когато дори и в самостоятелна стая, чувате денонощно жизнерадостните и не особено тихи събирания на съквартирантите си. Обикновено млади хора, с нискобюджетни възможности, без кой знае каква сериозна работа през деня, които отсядат в хостелите, на път за поредното туристическо предизвикателство. Обикновено, в съчетание с нощните гуляи, които често са най-прекрасният повод да срещнат себеподобни търсачи на приключения от различни култури.

А вие сте се вторачили в часовника, който тиктака и отмерва поредната безсънна нощ.

Може би точно в такова състояние, кой знае, собственикът на популярната нискотарифна авиокомпания еasyJet Стелиос Хаджи-Йоану, кипърски грък, имигрирал в Англия, в началото на 70-те години на миналия век, решава да съчетае ниските цени на хостелите и уединението на хотела и създава веригата хотели с марката easyHotel.

easyHotel.com, pochivkabg.com
снимка: Google.com

И, да, easyHotel  има своята локация и в София

Централно разположен и непосредствено до метрото, easyHotel Sofia предлага 56 стаи, всяка с комфортно двойно легло, самостоятелна баня, Wi-Fi, климатик и LCD телевизор. А, ако се доверите на препоръката ни да изберете стая на високите етажи пред вас ще се открива невероятната панорама към нощна София.

Симпатичните и френдли рецепционисти, които ви посрещат и изпращат, са на ваше разположение 24 часа. Хотелът има подземен паркинг, както и безплатен обществен, в съседство.

easyHotel.com, pochivkabg.com
снимка: ПочивкаБГ
 pochivkabg.net
Снимка: ПочивкаБГ

Интериорът е иновативен, дори доста смел. Помещенията напомнят повече на корабни каюти, отколкото на хотелски стаи. Оранжевият цвят на бранда е навсякъде и внася свежест и настроение. В топло време е наслада да изпиеш кафето си в градината.

А цените?

Цените са повече от приемливи и започват от 19 евро за двойна стая. И тук както при самолетните билети важи принципът: колкото по-рано резервирате, толкова по-ниска е цената.

Хотелът няма ресторант, но на минути разстояние е пълно с множество такива. По-важното е, че easyHotel Sofia има директна връзка с Аерогара София, ЖП и автогарата и стигате до тях срещу билет от 1.60 лв.

Звучи добре, нали?

easyHotel Sofia, pochivkabg.net

 

 

https://www.easyhotel.com

ул. Алдомировска 108 (метростанция Константин Величков)

+359 (0)2 920 16 54

enquiries@sofia.easyhotel.com

За резервации: www.easyhotel.com

 

Прочетете още: easyHotel Sofia – достъпно удобство на страхотна цена!

3 thoughts on “Достъпен лукс в оранжево – easyHotel Sofia

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Verified by ExactMetrics
Verified by MonsterInsights