ПочивкаБГ е създаден за да събере всичката нужна информация за един любознателен и пътуващ човек на едно място.

Тук можете да разгледате интересни места, да прочетете отзиви за тях, написани от различни хора, можете да организирате своето пътуване, да се запознаете със забележителностите в околност. Сайта също би ви помогнал за да стигнете до харесаното от вас място чрез влак, автобус или чрез раздела ни „споделени разходи“ (скоро).  След като сте си набелязали къде и с какво искате да отидете винаги можете да погледнете нашият раздел с „оферти“. Това са предложения от хотелиери, ресторантьори, домакини – канещи ви в тяхното заведение. Ще можете да сравните цените, да прочетете коментарите на вече пребивавали на това място, отзиви и впечатления. Разгледайте раздела ни с „полезни оферти“ в тях ще откриете препоръчани места за хапване, коли под наем и други интересни неща, които да направят почивката ви по-приятна. Ако забележите, че нещо липсва – не се колебайте да се свържете с нас.
Така вашата почивка е вече планувана от игла до конец, остава да стегнете куфарите 🙂

Сайта по тип е разделен на няколко основни групи:

– оферти за почивни обекти и заведенияза хранене – тук всеки е добре дошъл да публикува своята оферта съвсем безплатно;

– оферти от тур агенции, автомобили под наем и други – тук също сме оставили форма за публикуване така, че ако притежавате някакъв бизнес от бранша – не се колебайте да го публикувате безплатно тук;

– интересни места – по няколко думи и снимки – къде, какво може да се види, какво си струва да посети човек, забележителности, скрити кътчета от рая и др. Такива можете да ни изпращате чрез формата за контакт;

– пътеписи – раздел в стил „къде бях и как си изкарах“ – похвалете се къде сте ходили, какво сте видели и как сте си изкарали. Споделете вашата почивка със всички и бъдете полезни на хора, които не са ходили на това място. Изпратете ни вашата разходка.

Нека покажем невероятната красота на нашата родна България, прекрасните й кътчета и неповторимата природа. Вижте красотата на нашата земя и споделете вашата почивка – ще бъдете полезни. Нека заедно сглобим един богат портал на българския туризъм и популяризираме невероятната красота на Българската природа.