fbpx

Апарт хотел Пирин Палас Банско е луксозен комплекс стратегически разположен, само на 50 метра до начална станция на кабинковият лифт, предоставящ ви връзка с всички ски писти. В близост са множество места за развлечения и отдих, както и интересния нощен живот на курортния град.

Най – добрите цени в Банско, само сега за клиентите на този сайт!

Архитектурното изпълнение на Aпарт хотел Пирин Палас гарантира, че във всяко жилище, независимо дали това е студио, едноспален или двуспален апартамент, ще се насладите на прословутите гледки към Пирин и Рила планина от прозорците си или слънчевата тераса.

Апарт хотел Пирин Палас предлага 67 апартамента, всеки от които луксозно и стилно обзаведен с една единствена цел, гостите на комплекса да получат максимално удобство и комфорт и да останат доволни от престоя си в зимната перла на България.

Комплексът разполага още с казино, спа, кафе, ресторант, фитнес, фризьорски салон, магазини. За гостите има осигурен паркинг.

След натоварен ски ден по заснежените склоновете, апарт хотел Пирин палас ще ви предложи спокойствието и удобствата, които търсите.

Започвайки от СПА центъра и салона за разкрасяване, продължавайте с разнообразните барове и ресторанти ще се насладите на една прекрасна банска вечер.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Verified by ExactMetrics
Verified by MonsterInsights