fbpx

Семеен хотел „Баче Тодор“ се намира се в полите на Пирин, където все още можем да се докоснем до девствената природа на България в комбинация със селския бит и живот. От прозорците се откриват поразителни гледки към Пирин, Рила и Родопите, вечно зелени през цялата година.

На разположение на гостите ни са 30 легла в 12 стаи – двойки – 7, тройки – 3 и студио апартамент – 2. Стаите са оборудвани със собствен санитарен възел, балкон, телевизир със SAT TV и Wi-Fi интернет. Има затворен вътрешен паркинг. В лоби бара се предлагат закуски, кафе, безалкохолни напитки и др…. предлагаме отлични условия и цени, подходящи за малки и големи групи.

Добринище, предлага чудесни условия както за зимен,а така и за летен туризъм. Ски зоната над Добринище разполага с лифт, ски влекове, ски гардероб, ски училище и паркинг на долна станция. Лифтът работи целогодишно. По-претенциозните скиори могат да карат ски над Банско. Добринище е прочут балнеоложки курорт заради своите 17 минерални извора с температура от 30 до 43 градуса. На лековитите им води може да се насладите на минералния плаж, в минералната баня и в СПА центровете. Основните туристически маршрути в Пирин започват от Добринище. В този регион се намират едни от най-високите пирински върхове.

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Verified by ExactMetrics
Verified by MonsterInsights