fbpx

Ако желаете да се откъснете от шума и напрегнатия начин на живот и да се отдадете на една почивка, изпълнена с тишина, уют, спокойствие и чист планински въздух, заповядайте в „ Бисерната къща” Тя е разположена на тихо и спокойно място в село Горно Церовене ,само на 10км. от гр.Монтана и на 100км. от гр. София.

Къщата е на два етажа и се намира в голям и просторен двор с много зеленина, дървета и цветя. На първия етаж на гостите се предоставят за ползване механа с напълно оборудван кухненски бокс, баня с тоалетна. На втория етаж се предоставя –стая със спалня, стая с две единични и стая с две единични и едно двойно легло и баня с тоалетна. На двора – външен кът с барбекю и селска пещ, подходящ за прохладните летни вечери, където всеки желаещ може да осъществи кулинарните си фантазии! За да се чувстват гостите необезпокоявани, къщата се предлага напълно самостоятелно. Подходяща дестинация е както за цяло семейство, така и за приятелски компании.

В свободното си време гостите могат да посетят Лопушанския, Чипровския и Клисурския манастир както и феномена Белоградчишките скали.За любителите на риболова в близост са язовир “Огостa” и “Балова шума”.
Очакваме Ви !

Адрес: с.Горна Церовене обл.Монтана ул.“Главна“№65

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Verified by ExactMetrics
Verified by MonsterInsights