fbpx

Къщата се извисява на една от най-високите точки в града като стар Средновековен замък, откъдето може да се види почти целия град, както и едноименния язовир, който е една от забележителностите на града.Гледката, която се разкрива пред Вас ще грабне окото Ви и със сигурност ще искате да я видите отново.

Ако търсите спокойствие, то със сигурност ще го откриете.

Самата къща разполага със собствен охраняем паркинг, лятна кухня, барбекю и камина.Всяка стая е със собствен санитарен възел, телевизор с кабелна телевизия и тераса.

Не напразно нашето градче е наречено „Малка Швейцария“, със своя чист високопланински въздух, китна природа, с прохладата на иглолистните гори и благоуханието на поляните.Язовирът, който е втори по големина в България дава възможност за плаж, както и водни атракции: водни колела, водни ски и разходки с лодки.А за любителите на риболова , спокойни места за улов на пъстърва и костур.

Заслужава си да посетите това райско кътче на България, заповядайте в Доспат. Къща за гости „Даскалови“ ви очаква!

Екстри:
Къща Даскалови, Доспат Ви предлага следните удобства:
паркинг, охрана, барбекю, телевизор, кухня, кабелна тв, отопление, баня/тоалетна, микровълнова, тераса, изглед, ютия, кафе машина, лятна градина, механа.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Verified by ExactMetrics
Verified by MonsterInsights