fbpx

ВАКАНЦИЯ ООД

Фирма „ВАКАНЦИЯ” ООД е дружество, официално регистрирано през 1994 година в град София. Фирмата притежава:

– Удостоверение за Туроператор № 0275 и Удостоверение за турагент № РКК-01-6213.

– Лиценз № 0198 за международен превоз на пътници.

– ISO 9001:2008.

– Всички необходими застраховки по горните лицензи.


„ВАКАНЦИЯ“ ООД е вече с над 20-годишен опит в сферата на туризма и автотранспорта, предлагаща екскурзии и почивки за всеки вкус.

Предлаганите програми са изпитани многократно през годините. Пътуванията се осъществяват при затворен цикъл, т.е. ВАКАНЦИЯ ООД поема цялата организация по пътуването. Разполагаме със собствени луксозни превозни средства, осигуряваме нощувки в хотели, екскурзоводски услуги и организираме програмата.

Фирмата разполага със собствени офиси в основните градове в България – София, Пловдив, Пазарджик и работи с оторизирани туристически агенти от цялата страна.

От 2003 г. фирмата има постоянен офис в гр. Валенсия, Испания, а от 2004 г. има и регионален представител в гр. Ница, Франция.


ТРАНСПОРТНА ДЕЙНОСТ

Фирма „Ваканция“ предлага директни лицинзирани редовни международни линии до редица градове в Европа. За връзка с пътуващите е на разположение денонощен директен телефон.

Фирмата притежава и защитен патент за марката „City Sightseeing” за извършване на тази дейност на територията на България, от 1 май 2008 г.. От тогава и до сега, обиколките се радват на голям интерес, както от страна на туристите, така и от страна на бизнес посетителите на столицата.


СПЕЦИАЛИЗИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ

От 2005 година, всяка пролет организираме посещение на най-големият търговски панаир в Китай-Canton fair, а есента посещение на най-голямото световно изложение в автомобилната индустрия и след продажбено обслужване AAIW в Лас Вегас – САЩ, със съдействието на Търговския департамент на Посолството на САЩ в България, а също и редица семинари и събития за транспортни и туристически фирми.

Местоположение: София

Адрес: ул. „Лавеле“ 36

Телефон: 02 / 980-56-10

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Verified by ExactMetrics
Verified by MonsterInsights