fbpx

Хотелски комплекс „Главатарски хан”- Уютно и красиво кътче от Родопите

Хотелски комплекс „Главатарски хан” се намира на 7 км от Кърджали, разположен в непосредствена близост до водите на язовир „Кърджали”

в уникалната самобитност и девствена природа на Родопите.Комплексът се отличава с уникалната си възрожденска архитектура, съчетана с модерен Аквапарк, супер модерен ‘Пиано Бар”, Фитнес център и невероятна градина.

Селището Главатарци /откъдето идва и името на комплекса/ е разположено на 392 метра морска височина, която е изключително благоприятна за възстановяване на бронхитни и асматични заболявания, релаксиращи процедури за възстановяване на опорно двигателната система.

Компексът се намира на 259км от летището на столицата, на 100км от Пловдив и на 85км път от Смолян. За повече информация използвайте www.bgmaps.com

 

Комлексът разполага с общо 22 стай, от които 17 стандартни, 2 апартамента тип Джуниър, 2 делукс апартамента и 1 Президентски апартамент.

На разположение на гостите се предоставя и самостоятелна вила която разполага с президентски апартамент с просторна баня и самостоятелна сауна, три отделни спални намиращи се на вторият етаж с просторни бани, едната от които има голяма финландска сауна.

Вилата разполага и с два отделни входа, което позволява да бъде наемана и като отделни помещения.

 

 

 

Местоположение: гр.Кърджали

 

 

 

Вижте още:

Забележителностите около Кърджали.

Забележителностите около Пловдив.

Забележителностите в Родопите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Verified by ExactMetrics
Verified by MonsterInsights